Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Life Is Now For Her - EDT 30 ml + loțiune de corp 2 x 50 ml

Brand: Mexx
Scent Life Is For Her acum de la marca Mexx este un fructat floral. Acesta este destinat pentru toate femeile și fetele care iubesc combinatia de fructe suculente și flori nobile. Odată ce acordați… Descriere și parametrii

Descriere

Scent Life Is For Her acum de la marca Mexx este un fructat floral. Acesta este destinat pentru toate femeile și fetele care iubesc combinatia de fructe suculente și flori nobile. Odată ce acordați un val de parfum, nu vrei niciodată să plece!

Acesta a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

portocaliu, guava, pere

inimă

iris, iasomie, crin

Fundație

mosc, vanilie, lemn de cedru