Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Light Blue - EDT 100 ml + cremă de corp 100 ml + EDT 7,4 ml

Albastru deschis este un parfum senzațional, uimitor și irezistibil, ca bucuria vieții. Un miros fermecător și fascinant plin de farmec și tentă feminină. La prima suflare, veți observa "mirosul viu"… Descriere și parametrii

Descriere

Albastru deschis este un parfum senzațional, uimitor și irezistibil, ca bucuria vieții. Un miros fermecător și fascinant plin de farmec și tentă feminină. La prima suflare, veți observa "mirosul viu" al mărului Granny Smith, mirosul suculent și strălucitor de lămâie siciliană și culoarea clopotelor albastre. Mirosul clar de bambus, în inima ei, adaugă iasomie și trandafiri albi. Apoi veți recunoaște mirosul specific al moscului, aducând un sentiment de prospețime omniprezentă, cedru și chihlimbarul seducător. Albastru deschis este un parfum revigorant deosebit de potrivit pentru vară.

Parfumul a fost lansat în 2001.

Compoziție

Cap

Lamaie siciliana, verde Granny Smith Apple, clopot

inimă

iasomie, bambus, trandafiri albi

Fundație

lemn de cedru, chihlimbar si mosc

Parametrii

Origine
Italiană