Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Light Blue - EDT 100 ml + lapte de corp 100 ml + gel de baie și duș 100 ml

Light Blue este un parfum uimitor, copleșitor și irezistibil ca bucuria vieții. Aroma fermecătoare și captivantă plină de farmec si seductie feminină. Cu prima inspirație veti simti un „miros viu“ de… Descriere și parametrii

Descriere

Light Blue este un parfum uimitor, copleșitor și irezistibil ca bucuria vieții. Aroma fermecătoare și captivantă plină de farmec si seductie feminină. Cu prima inspirație veti simti un „miros viu“ de mere Granny Smith,  parfum de lămâie siciliană și clopotei albastri. Miros clar de bambus, in inimă, completat cu iasomie si trandafir alb. După aceea se dezvoltă un miros specific de mosc, aducând senzație omniprezentă de prospețime, cedru si ambră seducatoare. Light Blue este un parfum revigorant special potrivit pentru vară.

Parfumul a fost lansat în anul 2001.

Compoziție

Cap

Lamaie siciliana, Granny Smith Apple, clopotei

inimă

iasomie, bambus, trandafiri albi

Fundație

lemn de cedru, chihlimbar si mosc

Parametrii

Origine
Italiană