Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Light Blue - EDT TESTER - REDUCERE - cutie deteriorata

parfum Sensational, copleșitoare și irezistibil ca bucuria vieții. Când prima respirație întâlnire „miros de un live“ mere Granny Smith, tineri si spumante, miros clar de bambus si culori de clopote… Descriere și parametrii

Descriere

parfum Sensational, copleșitoare și irezistibil ca bucuria vieții. Când prima respirație întâlnire „miros de un live“ mere Granny Smith, tineri si spumante, miros clar de bambus si culori de clopote albastre. După aceea să recunoască un miros specific de mosc, aducând o senzație de prospețime peste tot.

Despre acest miros mai spunem noastre revista .

Compoziție

Cap

Lamaie siciliana, verde Granny Smith Apple, clopot

inimă

iasomie, bambus, trandafiri albi

Fundație

lemn de cedru, plinătatea ambra, mosc

Parametrii

Origine
Italiană