Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Love Addict - spray de corp 

Dragostea Addict parfum de brand Victoria Secret este o vanilie oriental și dulce. Introducerea prezintă un amestec de căpșuni, apoi dezvoltă arome de migdale și în cele din urmă mirosul de lapte… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Dragostea Addict parfum de brand Victoria Secret este o vanilie oriental și dulce. Introducerea prezintă un amestec de căpșuni, apoi dezvoltă arome de migdale și în cele din urmă mirosul de lapte îmbogățit. Bucurați-vă de în cea mai mare în fiecare zi cu parfum femei Victoria Secret Dragostea Addict.

 

A fost lansat în 2010.

Compoziție

Cap

căpșune

inimă

migdale

Fundație

lapte