Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aoud Violet - EDP

Brand: Mancera
Aoud Violet de la marca Mancera este un parfum dulce pentru femei. Capul este compus din bergamota, amestec de condimente și tonuri verzi. Inima este formata din viorele, paciuli si agarwood. Baza… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Aoud Violet de la marca Mancera este un parfum dulce pentru femei. Capul este compus din bergamota, amestec de condimente și tonuri verzi. Inima este formata din viorele, paciuli si agarwood. Baza este dominat de vetiver, chihlimbar și mușchi.

Nasul acestui parfum este Pierre Montale. Parfumul a fost lansat în anul 2014.

Compoziție

Cap

bergamota, amestec de condimente, tonuri verzi

inimă

viorele, patchouli, agarwood (Oud)

Fundație

vetiver, chihlimbar, mușchi

Parametrii

Origine
Franceză