Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Roses Vanille - EDP

Brand: Mancera Cod: pMG002
Variante produs (2):

Descriere

Mirosul de Mancera Roses Vanille radiază frumusețea și luxul. Compoziția proaspătă este îmbogățită cu tonuri orientale, care conferă compoziției o notă de lux. Capul este format din tonuri de lămâie și apă, inima constă din trandafir și zahăr. Mirosul închide o bază dulce care conține vanilie, zahăr, cedru și mosc alb.

Piața a fost introdusă în 2011, iar nasul ei este Pierre Montale .

Compoziție

Cap

citrón, vodné tóny

inimă

cukor, ruže

Fundație

cukor, vanilka, céder, biele pižmo

Parametrii

Origine
Franceză

Produkt je také v sekcích

Brand: Mancera

Mancera este un brand de lux, fondat în 2008 în Paris. Parfum y Mancera se caracterizează prin înaltă calitate și lux. Compoziția originală folosește materiale rafinate și materii prime costisitoare cum ar fi lemn de agar, rășină, piele și multe altele. ParfumMancera va fi apreciată în primul rând de iubitorii de parfumuri orientale și originale. Mirosurile de Mancera sunt acoperite în fiole de înaltă calitate sau din aur de înaltă calitate.

Mancera
zile
:
ore
:
minute
:
secunde