Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Wild Fruits - EDP TESTER

Brand: Mancera
Wild Fruits de la Mancera este un parfum floral-fructat atat pentru barbati cat si pentru femei. Capul de citrice este fabricat din kumquat, lămâie și grep. Inima este compusă din violet, coacăz… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Wild Fruits de la Mancera este un parfum floral-fructat atat pentru barbati cat si pentru femei. Capul de citrice este fabricat din kumquat, lămâie și grep. Inima este compusă din violet, coacăz negru, piersic, mere și alte tonuri de fructe. La bază veți simți cedru și mosc alb.

Nasul acestui miros este Pierre Montale . Piața a fost lansată în 2011.

Compoziție

Cap
citrus, kumquat, lămâie, grep
inimă
violet, tonuri de fructe, coacăze negre, piersici, măr
Fundație

cedru, mosc alb

zile
:
ore
:
minute
:
secunde