Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mercedes-Benz Rose - EDT

Brand: Mercedes-Benz Cod: pMZ016
Variante produs (2):

Descriere

Parfumul  pentru femei  Mercedes-Benz Rose uimește   cu notele sale  florale.  În compoziția bogată  veți simți mirosul de  coacăz suculent și grapefruit. În inimă  se  combina  notele de  de magnolie, trandafir, cu  elemi si lemn de trandafir. Compoziția este completata  cu  nota de cedru, ambra  si mosc.

Mercedes-Benz Rose a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

coacăz negru, grapefruit

inimă

magnolie, trandafir, lemn de trandafir, elemi

Fundație

mosc, cedru, chihlimbar

Produkt je také v sekcích

Brand: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz este un brand de producător german de automobile. Mercedes-Benz a fost format în 1926, după fuziunea de 2 companii. Simbol al brandului este cunoscută - din 1926 trei colțuri stele reprezintă "pământ, apă și aer" tradițional înconjurat de o cununa de lauri. Mercedes a fost numele unuia dintre cele două fiice ale unui succes dealer și consul general la Nisa, Emil Jellinek. Mercedes-Benz este acum lansează parfum pentru barbati Mercedes-Benz pentru barbati.

Mercedes-Benz
zile
:
ore
:
minute
:
secunde