Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Black Man - EDT

Brand: Mexx
Notele de top ale parfumului Black Man  radiaza  cu tonurile apei proaspete. Tonuri  verzi  și  transparente ale apei  sunt condimentate cu piper negru și mandarin.  Crinul revigorant conferă inimii… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Notele de top ale parfumului Black Man radiaza  cu tonurile apei proaspete. Tonuri  verzi  și  transparente ale apei  sunt condimentate cu piper negru și mandarin.  Crinul revigorant conferă inimii o notă de nevinovăție care înconjoară tonurile profunde de cedru. Notele de patchouli, lemnului de santal si ambrei  creează   o baza masculina  senzuala. Cu acest parfum veti fi  plini de energie și veti fi  gata  să înfruntați orice  situație!

Parfumul  a fost lansat în 2009.

Compoziție

Cap

Tonuri de apă, piper, mandarin

inimă

crin, lemn de cedru

Fundație

patchouli, lemn de santal, ambră

zile
:
ore
:
minute
:
secunde