Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Look Up Now For Him - EDT

Brand: Mexx
Mexx este mirosul bărbaților numit Look Up Acum, pentru El. Acest parfum proaspăt este gata să vă rugăm în lunile fierbinți de vară, și nu numai în ele. Este atat de senzual si sexy care te iubesc și… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Mexx este mirosul bărbaților numit Look Up Acum, pentru El. Acest parfum proaspăt este gata să vă rugăm în lunile fierbinți de vară, și nu numai în ele. Este atat de senzual si sexy care te iubesc și nu va fi capabil de a ocoli fără ea. Alinta-te cu mirosuri Uita-te acum pentru El.

Compoziție

Cap

tonuri de verde pere

inimă

crin din vale, paciuli, crinul

Fundație

lemn de cedru, chihlimbar si mosc

zile
:
ore
:
minute
:
secunde