Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Life Is Now For Him - apă de toaletă

Brand: Mexx
Life Is Now For Him de la marca Mexx este un parfum  woody, acvatic pentru bărbați. La început se  ascunde  bergamotul , nucșoară, merele si ananasul. Inima  este reprezentata de  lavanda, frezie și… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Life Is Now For Him de la marca Mexx este un parfum  woody, acvatic pentru bărbați. La început se  ascunde  bergamotul , nucșoară, merele si ananasul. Inima  este reprezentata de  lavanda, frezie și tonuri  maritime și  se finalizeaza intr-un  amestec  de arome de de patchouli si lemn de santal.

A fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

bergamot, cardamom, mere, ananas

inimă

lavandă, frezie, tonuri de mare

Fundație

patchouli, lemn de santal

zile
:
ore
:
minute
:
secunde