Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Minions (Minions) - EDT 50 ml + pahar

Brand: EP Line
Mimon sunt oameni mici colorate în galben. Mimon pe Pământ mult mai mult decât oamenii și misiunea lor principală este de a servi cel mai mare ticălos din lume. Găsi stăpânul tău a fost floare la… Descriere și parametrii

Descriere

Mimon sunt oameni mici colorate în galben. Mimon pe Pământ mult mai mult decât oamenii și misiunea lor principală este de a servi cel mai mare ticălos din lume. Găsi stăpânul tău a fost floare la ureche, dar păstrați-l off-a fost o provocare pentru ei. De exemplu, ei au servit Tyrannosaurus Dracula sau împărat Napoleon Bonaparte, de exemplu.

Compoziție

Cap

fruct

inimă

flori

Fundație

mosc