Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Individuel - EDT - DISCOUNT

Brand: Mont Blanc
Mont Blanc Individuel parfum exprimă legăturile emoționale și personale cu omul. Are sufletul tău. Este încrezător, independent și lasă o impresie de durată. Este prerogativa Individuel. sticla… Descriere și parametrii

Descriere

Mont Blanc Individuel parfum exprimă legăturile emoționale și personale cu omul. Are sufletul tău. Este încrezător, independent și lasă o impresie de durată. Este prerogativa Individuel. sticla foarte bărbătesc și simplu subliniază originalitatea mirosului. Designul întreg este decorat într-o culoare argintie modernă, care iese în evidență, în combinație cu miros de vopsea gri-albastru. Pe lângă nume decente flacoanelor parfum este simbolul lui podoabă numai brand-ului Mont Blanc - White Star - pe capac. Mont Blanc Individuel parfum reflectă de lux, design rafinat și eleganță.

Parfum a fost lansat în 2003.

Compoziție

Cap

bergamota, ananas, ienupăr, coriandru, scortisoara, rozmarin, lavanda, menta

inimă

nucsoara, floare de portocal, iasomie, violete

Fundație

patchouli, lemn de santal, mușchi, boabe de tonka, mosc, ambra

zile
:
ore
:
minute
:
secunde