Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lady Emblem - EDP

Brand: Mont Blanc
În 2015, brandul a introdus Mont Blanc femei parfum Lady Emblem . Acest parfum-chypre fructat pentru femei ascunde piersici introducere, trandafir roz gem și coacăz roșu. Inima este compusa din lemn… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

În 2015, brandul a introdus Mont Blanc femei parfum Lady Emblem . Acest parfum-chypre fructat pentru femei ascunde piersici introducere, trandafir roz gem și coacăz roșu. Inima este compusa din lemn de trandafir din lemn de trandafir, patchouli si lemn de santal si concluzie includ zmeura si mosc. Răsfățați - vă într - un parfum fermecător Lady Emblem !

Compoziție

Cap

piersic, trandafiri roz, gem, coacăz roșu

inimă

lemn de trandafir din lemn de trandafir, patchouli, lemn de santal

Fundație

zmeura, mosc

Parametrii

Origine
Franceză