Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aoud Ever - EDP

Brand: Montale
Parfum oriental Montale Aoud Ever atât pentru femei cât și bărbați. Capul este format din lamaie, bergamot si mandarina,  inima este compusă din lemn de santal alb, patchouli și piper negru și in… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Parfum oriental Montale Aoud Ever atât pentru femei cât și bărbați. Capul este format din lamaie, bergamot si mandarina,  inima este compusă din lemn de santal alb, patchouli și piper negru și in bază puteti găsi ,piele boabe de fasole tonka si ambra gri.

Parfumul a fost lansat în 2012.

Compoziție

Cap

agarwood, lamaie, bergamota, mandarine

inimă

vetiver, lemn de santal alb, patchouli, piper negru

Fundație

piele, chihlimbar gri, boabe de tonka

Parametrii

Origine
Franceză