Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Seminalis - EDP

Brand: Orto Parisi
Alessandro Gualtieri parfumier creat în 2016, acest parfum unisex. Seminalis , parfum brut, emotivă care simbolizează atracția animală între femei și bărbați. vârf de citrice este amestecat cu baze… Descriere și parametrii

Descriere

Alessandro Gualtieri parfumier creat în 2016, acest parfum unisex. Seminalis , parfum brut, emotivă care simbolizează atracția animală între femei și bărbați. vârf de citrice este amestecat cu baze lemnoase, într-o combinație care nu devine vechi.

Compoziție

Cap

limes

inimă

Patchouli

Fundație

lemn de santal, mosc

zile
:
ore
:
minute
:
secunde