Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Paradiso - apă de parfum

Paradiso este un parfum floral-lemn pentru fete și femei care sunt rafinate, senzuale și foarte feminine. Este un parfum de vacanță fără griji. Este conceput pentru a evidenția farmecul natural al… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Paradiso este un parfum floral-lemn pentru fete și femei care sunt rafinate, senzuale și foarte feminine. Este un parfum de vacanță fără griji. Este conceput pentru a evidenția farmecul natural al unei femei și pentru a ajuta femeile să se simtă atrăgătoare.

A fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

bergamota, lamaie, mandarina

inimă

iasomie

Fundație
laur, chiparos, pin

Parametrii

Origine
Italiană