Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Florence - EDP

Florenta de Roberto Cavalli este un parfum floral impecabil modern pentru femeile inspirate de Toscana însorită. Capul de fructe este mandarina și coacăzul negru. Inimile de flori includ semințe de… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Florenta de Roberto Cavalli este un parfum floral impecabil modern pentru femeile inspirate de Toscana însorită. Capul de fructe este mandarina și coacăzul negru. Inimile de flori includ semințe de hibiscus, flori de portocale și grapefruit. La bază veți simți combinația de patchouli, mosc și chihlimbar.

Parfumul a fost lansat în 2017.

Compoziție

Cap

mandarin, coacăz negru

inimă

flori de portocale, floare de grapefruit, semințe de hibiscus

Fundație

paciuli, mosc, ambră

Parametrii

Origine
Italiană