Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Nero Assoluto - EDP

Deda-vă în oriental parfum floral Nero Assoluto de Roberto Cavalli. Acest miros feminin se deschide cu note de orhidee și citrice, această combinație să înlocuiască treptat parfum de vanilie… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Deda-vă în oriental parfum floral Nero Assoluto de Roberto Cavalli. Acest miros feminin se deschide cu note de orhidee și citrice, această combinație să înlocuiască treptat parfum de vanilie seducatoare in inima si in final vei fi note lemnoase uimită în bază.

Acesta a fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap
orhidee, citrusy
inimă

vanilie

Fundație
note lemnoase, abanos

Parametrii

Origine
Italiană