Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Roberto Cavalli 2012 - EDP

Brand: Roberto Cavalli Cod: pRB015
Variante produs (3):

Descriere

Captivant parfum Roberto Cavalli a creat o parfumérka bine-cunoscut Louise Turner a Givaudan. Roberto Cavalli colectie parfum inspirat de curbele perfecte femei voluptoase. Masiv flacon de sticlă evocă intensitatea și tăria de caracter singur parfum. Sticla este încoronat cu o formă de sigiliu sigiliu de aur Roberto Cavalli și împodobit cu o panglică cu un model tigru, care se referă la motivul caracteristic Roberto Cavalli.

A fost lansat în 2012.

Compoziție

Cap

piper roz

inimă

florii de portocal

Fundație

benzoin, boabe de tonka, vanilie

Parametrii

Origine
Italiană

Produkt je také v sekcích

Brand: Roberto Cavalli

Provocatoare designerul italian Roberto Cavalli sa născut în 1940 la Veneția. După ce a studiat la Institutul de Arta, unde sa specializat în imprimarea textilelor și culoare de imprimare pe piele, un francez Saint-Tropez a deschis primul butic de moda. Succesul nu a fost mult timp în vine. Proiectele sale de mai mulți ani uimi lumina lor creativitatea și excentricitate. Principalul aspect al operei sale este inovația, creativitatea și utilizarea celor mai noi tehnologii.

Creatorul se teme de schimbare, idei noi și experimente, și, prin urmare clasat printre produsele sale, cu excepția articolelor din bărbați și femei, de asemenea, ochelari de soare la modă, lenjerie, costume de baie, elegant bijuterii, neobișnuite ceasuri și parfumuri, care surprinde placut prin prospețime și originalitatea lor. Lăsați-vă purtat energia lui prea.

Roberto Cavalli
zile
:
ore
:
minute
:
secunde