Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pink Woman - EDT

Brand: Nike
Nike Femeia roz este o fructat - parfum floral pentru femeia încrezător, care este întotdeauna fixă ​​obiectivul său. Combinație ademenitor de conotații amesteca cu aroma delicata de… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Nike Femeia roz este o fructat - parfum floral pentru femeia încrezător, care este întotdeauna fixă ​​obiectivul său. Combinație ademenitor de conotații amesteca cu aroma delicata de petale în inimă, și Fundația woody. Nike Femeia parfum Pink provine dintr-o linie de succes de culori.

Acest produs a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

frezii, bujor, lychee

inimă

trandafir, crin de vale, Magnolia

Fundație

cedru, mosc alb, ambră