Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Endless Night For Her - EDT

Brand: Playboy
Endless Night de la Playboy este o aromă floral-lemnoasă pentru femei. Este șocantă și persistentă. Rezista și la cea mai nebună petrecere. Sărbătoarea începe cu șofran, lămâie italiană și ulei de… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Endless Night de la Playboy este o aromă floral-lemnoasă pentru femei. Este șocantă și persistentă. Rezista și la cea mai nebună petrecere. Sărbătoarea începe cu șofran, lămâie italiană și ulei de cardamom. Cea mai mare distracție izbucnește cu frunze de violete, iasomie de noapte și coajă de scorțișoară. Dansul continuă până dimineață cu note de piele și ulei de patchuli.

Parfumul a fost lansat pe piață în 2017

 

Compoziție

Cap

șofran, lămâie italiană, ulei de cardamom

inimă

frunze de violete, iasomia nocturnă, coajă de scorțișoară

Fundație

note de piele, ulei de patchuli