Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

To Be Woman - EDP

Brand: Police
Poliția a reprezintă o pereche de parfum a fi și a fi femeie. Întrebarea Hamlet tradițional "A fi sau a nu fi" o sticla in forma de craniu adaugă miros de tajmnosti și mister. Parfum pentru a fi… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Poliția a reprezintă o pereche de parfum a fi și a fi femeie. Întrebarea Hamlet tradițional "A fi sau a nu fi" o sticla in forma de craniu adaugă miros de tajmnosti și mister. Parfum pentru a fi femeie este un echilibru perfect între note florale și fructate.

Compoziție

Cap

tei, mandarine, mere verzi

inimă

Note dulci de flori albe

Fundație

note lemnoase, mosc

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde