Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

To Be - EDT

Brand: Police
Parfumul To Be de la Police este masculin, picant-lemnos destinat pentru bărbați. De la început apar note de grapefruit si piper, inima ascunde petale de violete, iar notele de bază se fixează de… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Parfumul To Be de la Police este masculin, picant-lemnos destinat pentru bărbați. De la început apar note de grapefruit si piper, inima ascunde petale de violete, iar notele de bază se fixează de ambra, patchouli și lemn de cedru. Numele parfumului amintește de gândurile lui  Hamlet "To be or not te be, aceasta e întrebarea". Flacon întruchipează craniului de cristal.

A fost lansat în 2011.

Compoziție

Cap

grapefruit, piper

inimă

petale de violete

Fundație

ambră, patchouli, lemn de cedru

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde