Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

To Be The King - EDT

Brand: Police Cod: pPO054
Variante produs (1):

Descriere

Toaletní voda s rozprašovačem To Be The King od značky Police je orientálně-kořeněná vůně pro muže. Byla vytvořena spolu s dámskou vůní To Be The Queen. Pánská vůně je určena pro zralé muže, kteří vědí, co od života chtějí.

Na trh byla uvedena v roce 2013.

Compoziție

Cap

cardamom, nucsoara, dafin, lemn de cedru, lamaie

inimă

ambră, lavanda, lemn de cașmir, Artemisia

Fundație

floare de portocal, fasole Tonka, rășini, note lemnoase

Parametrii

Origine
Italiană

Produkt je také v sekcích

Brand: Police

Italian de moda de brand de poliție a fost fondat în Italia în 1983. Ne stau în spatele companiei sale fondatoare De Rigo-cunoscut ca un lider mondial în ochelari. O combinație de creativitate spontană și expertiza tendințelor anuale asigură că fiecare nouă linie de ochelari de soare Police apel mereu la clienții lor. Sub marca Poliția sunt acum ascund ochelari de soare și alte accesorii de moda, ceasuri, bijuterii si parfum. Poliție, că este provocarea Metropolitan. Mediator între prezent și viitor. De brand de poliție este pentru toți cei care sunt în căutarea pentru produsele elegant, simbolizează pasiune, încredere și farmec. Când a venit pe piata cu parfumuri de brand, a vrut să impresioneze alt sens uman. Și miroase de Poliție a reușit, puteți încerca poartă.

Police
zile
:
ore
:
minute
:
secunde