Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Pour Homme Extréme - EDT

Brand: Bvlgari Cod: pBV016
Variante produs (1):

Descriere

Bvlgari Pour Homme Extreme este un parfum care se caracterizeaza prin tonuri de ceai verde, citrice Darjeeling, ton picant al inimii, în cazul în care este amestecat cu piper, lemn de trandafir și de guaiac , cu baza mošusovým pentru un sentiment de puritate și individualitate. La crearea unui parfum Bvlgari Pour Homme Extreme adăugat marca Bvlgari grapefruit răcoritoare coardă în cap și mirosul vetiver în inima ei la un miros mai profundă și mai intensă interpretare Bvlgari Pour Homme.

Compoziție

Cap

grapefruit, bergamota calabreză, flori de portocale marocan, coacăze negre floare, ceai Darjeeling, crin de apă, lacramioare

inimă

nucșoară, piper, lemn de trandafir, iris, vetiver, lemn de guaiac turcesc

Fundație

chihlimbar, mușchi

Parametrii

Origine
Italiană
Brand: Bvlgari

Inițial compania bijuterii Bvlgari extins treptat operațiunile în parfum. Bvlgari nu sunt doar bijuterii, dar, de asemenea eșarfe, genți de mână, ochelari de soare, ceasuri de mână și alte accesorii rafinate, a căror creație Bvlgari dedică astăzi. În cele din urmă, meniul de marca si parfumul. Lumea parfumat de parfum a intrat în 1992. Multe dintre produsele lor au fost acordate ca cel mai bun parfum al anului. Arte prezintă compania sa de bijuterii în proiectarea de sticle.

Bvlgari