Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Candy Kiss - EDP

Brand: Prada
În 2016, el a introdus brandul Prada parfum numit Candy Kiss . Acest lucru, parfum de vanilie oriental jucaus este proiectat pentru toate femeile care iubesc luxul și parfum de durată lungă. Acesta… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

În 2016, el a introdus brandul Prada parfum numit Candy Kiss . Acest lucru, parfum de vanilie oriental jucaus este proiectat pentru toate femeile care iubesc luxul și parfum de durată lungă. Acesta combină bine, cu excepția vanilie mosc si floare de portocal.

Compoziție

Cap

mosc

inimă

floare de portocal, mosc

Fundație

mosc, vanilie

Parametrii

Origine
Italiană