Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

La Femme - EDP

Brand: Prada
La Femme Prada este un parfum pentru femei, care este exact pentru cei care nu au o relație certă. Ele pot fi prieteni, prieteni, iubitori, probabil, datând împreună. Doar lasa float viata. Acest… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

La Femme Prada este un parfum pentru femei, care este exact pentru cei care nu au o relație certă. Ele pot fi prieteni, prieteni, iubitori, probabil, datând împreună. Doar lasa float viata. Acest parfum este compus din condimente și miere. Mai mult decât atât, din Bush, tuberoza, irisului și ylang-ylang. Baza este vetiver cu vanilie. Să flotor viață și Navona La Femme parfum.

Compoziție

Cap

condimente, miere de albine

inimă

frangipani, tuberoza, iris, ylang-ylang

Fundație

operator de prietenos, vanilie

Parametrii

Origine
Italiană