Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Private - Deodorant 

Brand: Naomi Campbell Cod: pNC072

Descriere

În 2015 marca de moda Naomi Campbell  a introdus următorul său  parfum pentru femei, numit de Private. Acest parfum floral-fructat deschide cu note de piersici, pere și mandarine, apoi dezvoltă o inimă florală și încheie mosc miros, vanilie si boabe de tonka. 

Lasă-te fermecat de aceste arome unice și amețitoare! 

Compoziție

Cap

piersic, pere, mandarine p>

inimă

frezie, floare de portocal, trandafir p>

Fundație

mosc, vanilie, boabe de tonka

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Naomi Campbell

Într-un moment când Naomi Campbell a strălucit pe spectacolele de moda internationale, supermodelul cuvânt există încă. Acesta a fost primul dintr-o nouă generație de modele de top: sexy, misterios, modern și excepționale. Frumusețea captivantă fiarei a predestinat pentru a deveni primul model negru clerul piele recuperează pe prima pagină a Vogue franceză și britanică și a asigurat succesul ei international. În colaborare cu Cosmopolitan Cosmetics Naomi în toamna anului 1999 am reușit să creeze ceva, după ce ce a vrut mult timp - primul său parfum care surprinde puterea hipnotică de atractivitate de sex feminin. Scent seducatoare si irezistibil ca ea este însăși.

Despre Naomi si arome, care ascunde numele său sonor pentru a afla mai multe în nostru revista.

Naomi Campbell
zile
:
ore
:
minute
:
secunde