Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pure Style - EDP

Brand: Betty Barclay
În 2015 , Betty Barclay marca prezentat miros următoarele sale femeilor numit Pure Style. Acest parfum floral este conceput pentru toate femeile încrezătoare și elegante care iubesc stilul lor. În… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

În 2015

, Betty Barclay marca prezentat miros următoarele sale femeilor numit Pure Style. Acest parfum floral este conceput pentru toate femeile încrezătoare și elegante care iubesc stilul lor. În introducere, combina fructe, apoi trece încet în inima florale și în cele din urmă se încheie cu miros de acorduri de lemn.

Compoziție

Cap
bergamota, frezie albă, piersic
inimă
Magnolia, cedru, crin
Fundație
chihlimbar alb, cedru, mosc alb