Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pure XS - EDT 100 ml + deodorant spray 150 ml

Brand: Paco Rabanne
Parfumul Pure XS de la Paco Rabanne este picant și proaspăt. La început veti fi cucerit de ghimbir, tonuri verzi și cimbru, inima parfumului include scorțișoară, vanilie, piele și lichior. La final,… Descriere și parametrii

Descriere

Parfumul Pure XS de la Paco Rabanne este picant și proaspăt. La început veti fi cucerit de ghimbir, tonuri verzi și cimbru, inima parfumului include scorțișoară, vanilie, piele și lichior. La final, se dezvoltă lemn de cedru, smirnă și zahăr. Parfumul a fost creat de Anne Flipo, Caroline Dumur și Bruno Jovanovic.

A fost lansat în anul 2017.

Compoziție

Cap

ghimbir, tonuri verzi, cimbru, bergamot, grapefruit

inimă

vanilie, scorțișoară, piele, lichior, mere

Fundație

cedru, smirnă, zahar, cashmeran, paciuli, note lemnoase

zile
:
ore
:
minute
:
secunde