Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Quatre Pour Femme - EDP

Brand: Boucheron Cod: pBU025
Variante produs (4):

Descriere

Quatre Pour Femme de Boucheron brand este floral, fructat, parfum lemnos pentru femei, care este inspirat de Paris. La începutul portocaliu prezentei amar, coacăz roșu, portocaliu mandarina, lamaie si grapefruit - imediat după busteni de cuvinte iasomie, trandafir, fragi, piersici și mere miros și în cele din urmă fix cedru, cașmir, mosc, vanilie si caramel.

Parfum a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

portocale amare, coacăz roșu, portocaliu mandarina, lamaie, grapefruit

inimă

iasomie, trandafir, fragi, piersici, mere

Fundație

cedru, cașmir mosc, vanilie, caramel

Parametrii

Origine
Franceză

Produkt je také v sekcích

Brand: Boucheron

Peste 150 de ani, Boucheron domină piața dintre ceasuri, parfumuri, bijuterii si pietre pretioase. De la înființarea de vr. 1858 Corporation a fost un pionier în aceste industrii și determină dezvoltarea pieței printr-un design atemporal, si eleganta de tendințe, combinate cu grijă și de calitate. Parfumuri Boucheron sunt proiectate pentru cele mai solicitante femei.

Boucheron
zile
:
ore
:
minute
:
secunde