Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Summer Is Now Man - EDT

Brand: Mexx
În 2016, Mexx de brand a introdus o ediție limitată pentru bărbați intitulat este acum Om de vară. Acest lucru proaspat, parfum lemnos oriental se deschide cu note de piper și kardmanonu - ele… Descriere și parametrii

Descriere

În 2016, Mexx de brand a introdus o ediție limitată pentru bărbați intitulat este acum Om de vară. Acest lucru proaspat, parfum lemnos oriental se deschide cu note de piper și kardmanonu - ele inlocuieste treptat de inima constând din mere și cedru, și în cele din urmă se dezvoltă chihlimbar si patchouli.

Compoziție

Cap

piper, cardamom

inimă

mar, lemn de cedru

Fundație

ambră, patchouli

zile
:
ore
:
minute
:
secunde