Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Versense - EDT

Brand: Versace
Prospețime și senzualitate. Versense este o combinație perfectă dintre prospețime și senzualitate. Aroma îmbătătoare  este o celebrare a prospețimii,  inspirată de puterea elementelor naturale. Aroma… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Prospețime și senzualitate.

Versense este o combinație perfectă dintre prospețime și senzualitate. Aroma îmbătătoare  este o celebrare a prospețimii,  inspirată de puterea elementelor naturale. Aroma este destinată femeii seducătoare, care este gata sa  experimenteze cu orice  în viață.

Parfumul  a fost lansat în 2009.

Compoziție

Cap

bergamota, mandarin, fig

inimă

iasomie, cardamom, crin

Fundație

lemn de santal, mosc, lemn de cedru, lemn de măslin

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde