Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

White - apă de toaletă cu pulverizator

Brand: Lalique Cod: pLQ023
Variante produs (1):

Descriere

Simbolul frumuseții perfecte. Dacă Lalique, este necesar să se alăture imediat "cristalului" și să se gândească la flacoanele unice inspirate de capodoperele lui René Lalique . Nu este cazul lui Lalique White. Timp de secole, lumina a fost un simbol al cunoașterii și iluminării, dar și un set de fapte fizice care fascinează și strălucesc. Lumina este o sursă de energie și căldură. Din căldură, cristalul sa născut - strălucitor și transparent: de aceea Lalique descris ca "sculptor de lumină" fără exagerare. Albul iese din întregul spectru de culori și atrage atenția.

Compoziție

Cap

bergamot, frunze de lamaie, tamarind, rășină elemi

inimă

nucșoară, piper, nucsoara, violet

Fundație

cedru, mușchi, mosc, ambră

Parametrii

Origine
Franceză

Produkt je také v sekcích

Brand: Lalique

René Jules Lalique sa nascut in 1860 in Franta. Tatăl său a lucrat ca agent de afaceri Paris. În 1872 a început studiile la René Intră College Turgot, unde a studiat desenul sub îndrumarea Justin Marie Lequien. După moartea tatălui său, Rene a început să lucreze ca ucenic în Goldsmith si bijuterii. Lalique este un brand cu o istorie lungă. Prima ediție datează din 1931 și parfumuri Lalique sunt create în colaborare cu parfumier Nathalie Lorson, cum ar fi, Jean-Claude Ellena, Bertrand Duchaufour și multe alte nume bine-cunoscute. Descoperiți senzual Orient în miros Lalique femeilor, care este dotat cu seducătoare maxim.

Lalique
zile
:
ore
:
minute
:
secunde