Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

White Woods - EDP TESTER

Brand: Clean Cod: pTESTER1424

Descriere

Parfum White Woods este primul miros parfumat din linia Clean . Acesta a fost conceput pentru a capta pacea, meditația pașnică, întâlnirea pe o curățenie împădurită. Parfum de voal de citrice, o atingere de dulceață care trece în tonuri lemnoase, cu o aromă delicată de piper.

Piața a fost lansată în 2013.

Compoziție

Cap

piper negru, bergamot, mandarin

inimă

vanilie orhidee, crin, magnolie

Fundație

note lemnoase, ambra, lemn de santal, praline, mosc

Produkt je také v sekcích

Brand: Clean

Curat de brand a fost infiintata in anul 2003, fondatorul Randi Shinder miros a fost. Este destul de o companie tanara care nu poate chiar și în această perioadă scurtă de timp zíkala clienții lor. Parfumuri si cosmetice unice Clean este curat, blând și ușoară aromă plăcută. Bucurați-vă de momente plăcute cu brand-Clean prea!

Clean
zile
:
ore
:
minute
:
secunde