Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

La Nuit De L´ Homme - EDT 60 ml +balsam după ras 50 ml + gel de duș 50 ml

Seara este cu siguranță momentul potrivit pentru un miros elegant și senzual, în special ce ține de mirosul misterios cum este YSL La Nuit De L'Homme. Acesta este al treilea miros din colecția… Descriere și parametrii

Descriere

Seara este cu siguranță momentul potrivit pentru un miros elegant și senzual, în special ce ține de mirosul misterios cum este YSL La Nuit De L'Homme. Acesta este al treilea miros din colecția sofisticata L'Homme. Notele de bergamotă, cardamom și cedru oferă parfumului o intensitate puternic masculină, în timp ce tonurile de lavanda și vetiver adaugă senzualitate. Este un parfum sexy, care este ideal pentru serile tentante.

 

Compoziție

Cap

cardamom

Inimă

bergamotă, lavandă, cedru

Fundație

vetiver, cumarină

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde