Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

Pierre Lannier
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Culoarea curelei
+ -

Culoarea cadranului
+ -

Impermiabilitate
+ -

Forma carcasului
+ -

Tipul de mecanism
+ -

Sticlă
+ -

Șterge

Pierre Lannier in-stoc

Pierre Lannier este unul dintre cei mai tineri branduri de ceasuri franceze. Compania a fost fondată în anul 1977 și până în prezent a fost în măsură să se adapteze la ultimele tendințe ale modei.
Colectia de ceasuri Pierre Lannier sunt reînnoite în mod regulat, și poate fi găsit aici ca ceasuri de moda si aspect clasic companiei.
Ceasuri Pierre Lannier poate fi caracterizat ca de înaltă calitate ceasuri la un preț accesibil. Astfel încât să puteți cumpăra mai multe ceasuri, unul pentru fiecare costum.

Filtre selectate:
Pierre Lannier×
În stoc×

+-Filtru

40 produse

Sortează după:

Sus