Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Albire pulbere Puer

Brand: Yellow & Blue Cod: z4261
Variante produs (2):

Descriere

Când spălarea rufelor albe cu nuci de săpun, vă recomandăm utilizarea de Puer deoarece nuci conține agenți de albire chimici, cum ar fi pulberi pentru spălat convenționale (astfel încât acestea sunt, de asemenea, prietenos cu lenjerie de corp de culoare).

Puer este îmbogățit-sifon oxigen. Utilizarea descompune la apă, oxigen și carbonat de sodiu. Este complet biodegradabil și este, prin urmare, o ecologice agenți de înălbire pe bază de clor alternative. In plus, are, de asemenea, efecte antimicrobiene.

Aviz

Utilizați biocide în siguranță. Citiți întotdeauna eticheta și informațiile despre produs înainte de utilizare.

Fișele cu date de siguranță disponibile la cerere.

Fraze de risc standard:

  • H272 - Poate intensifica focul; oxidant.
  • H302 - Nociv în caz de înghițire.
  • H319 - Provoacă o iritare gravă a ochilor.
  • H335 - Poate provoca iritații respiratorii.
  • H410 - Foarte toxic pentru mediul acvatic, cu efecte pe termen lung.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Yellow & Blue

Motto de Tierra Verde:

Noi nu funcționează, vom face bani. A face bani astfel încât să putem servi lumea.

Este atât de pentru noi, nu putea fi altfel. Lucra numai pentru profit, considerăm modelul a alerga-out. Rătăcit Evolutionary. Și vrem să încercăm un nou model al lumii noi.

Produsele pe care le facem sunt o reflectare a noi înșine, ele sunt o expresie a punctul nostru de vedere a lumii. Dragoste si pasiune cu care produsele noastre fac sunt reflectate în sufletul lor. Produsele pe care le fabricarea și întreaga noastră societate este declarația noastră de dragoste a lumii, materializarea visului nostru. Ele sunt un instrument prin care ne ajuta pe noi înșine forma lumea așa cum ne-o dorim sa fie.

Seria ekodrogerie GALBEN & Blue de uz casnic de la producător ceh TIERRA VERDE ofera tot ce ai nevoie pentru o curatare perfecta si usor, spălătorie sau de spălat vase. O parte importantă din această serie sunt nuci de săpun în calitate ecologică și produsele realizate din acestea.

Mai multe despre spălarea organic, a se vedea articolele:

...Mărimi
Yellow & Blue
zile
:
ore
:
minute
:
secunde