Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Albire pulbere Puer

Brand: Yellow & Blue
Când spălarea rufelor albe cu nuci de săpun, vă recomandăm utilizarea de Puer deoarece nuci conține agenți de albire chimici, cum ar fi pulberi pentru spălat convenționale (astfel încât acestea sunt,… Descriere și parametrii

Descriere

Când spălarea rufelor albe cu nuci de săpun, vă recomandăm utilizarea de Puer deoarece nuci conține agenți de albire chimici, cum ar fi pulberi pentru spălat convenționale (astfel încât acestea sunt, de asemenea, prietenos cu lenjerie de corp de culoare).

Puer este îmbogățit-sifon oxigen. Utilizarea descompune la apă, oxigen și carbonat de sodiu. Este complet biodegradabil și este, prin urmare, o ecologice agenți de înălbire pe bază de clor alternative. In plus, are, de asemenea, efecte antimicrobiene.

Aviz

Utilizați biocide în siguranță. Citiți întotdeauna eticheta și informațiile despre produs înainte de utilizare.

Fișele cu date de siguranță disponibile la cerere.

Fraze de risc standard:

  • H272 - Poate intensifica focul; oxidant.
  • H302 - Nociv în caz de înghițire.
  • H319 - Provoacă o iritare gravă a ochilor.
  • H335 - Poate provoca iritații respiratorii.
  • H410 - Foarte toxic pentru mediul acvatic, cu efecte pe termen lung.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile