Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aloe Vera Roll-on 50 ml

Brand: Finclub Cod: z5193

Descriere

Aloe Vera roll-on este un produs pe bază de plante pentru bărbați și femei care, datorită extracte naturale bio și ingrediente active combinate cu deodorant miros absoarbe si actioneaza impotriva bacteriilor. Substanțele active sunt transpirație sub control, respectând fiziologia pielii și oferă o senzație plăcută de prospețime naturală pe tot parcursul zilei.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. Alcoolul gratuit. Nu conține aluminiu. Fără chimicale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Evitați contactul cu ochii. Nu a fost testat pe animale.

Compoziție

Brand: Finclub

FINCLUB este o companie cehă care a fost de operare cu succes pe piața de mai mult de 15 de ani și are în prezent 19 de centre de distribuție, repartizate pe diferite regiuni ale Republicii Cehe. Pentru piața cehă FINCLUB selectează produsele care sunt vizate de un anumit, probleme specifice ale populației locale, iar această selecție este întotdeauna consultat cu experți medicali de conducere. Pilonii de bază ai societății sunt valori precum onestitatea, accent pe dezvoltarea personală și calitatea serviciilor și a produselor. FINCLUB prin produsele și serviciile sale pentru a încerca să ajute pe toți pe drumul spre sănătate, succes și auto-împlinire.

...Mărimi
Finclub
zile
:
ore
:
minute
:
secunde