Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Antrenament respiratoriu Frolov

Brand: MUDr. Tatiana KOZLOVÁ Cod: z82

Descriere

Antrenamentul respiratoriu Frolov este destinat pentru a efectua exerciții de respirație pentru prevenire și tratamentul diverselor boli. Practicarea asa numitului  model de  respirație endogenă influențează pozitiv metabolismul, funcționarea  creierului și a  tuturor  organelelor interne, intareste sistemul imunitar, imbunatateste starea mentala si emotionala. Aceasta contribuie la menținerea sănătății și a  un nivel ridicat de activitate mentală.

Aviz

În cazul maladiilor acute  utilizați simulatorul după criză. In timpul exacerbării bolii cronice, este necesar să se efectueze tratamentul necesar, iar după 7-10 zile puteți   aplica exerciții de respirație. La apariția bolilor acute (de ex. miocardic acut)  nu utilizați simulatorul.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: MUDr. Tatiana KOZLOVÁ

CONTACT: MUDr. Tatiana KOZLOVÁ , Stříbrského 682/16, 149 00 Praga - Haje

Mai multe

CONTACT: MUDr. Tatiana KOZLOVÁ , Stříbrského 682/16, 149 00 Praga - Haje

zile
:
ore
:
minute
:
secunde