Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Argital - calmant si crema cu musetel regenerant, coada soricelului si galbenele 50 ml

Brand: Argital Cod: z43879

Descriere

crema de calmare și regenerare Argital efect pozitiv asupra pielii.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. Produsul sau ingredientele sale sunt testate pe animale - LAV. Aceasta nu conține substanțe sintetice (conservanți, arome, culori ..), uleiuri minerale și organisme modificate genetic. Acesta conține ingrediente de origine animală - VeganOK.

Compoziție

Hibrid de lavandă (Lavandula hibrid, ulei)

(Solum fullonum)

Brand: Argital

Companie ARGITAL italiană specializată în producția de cosmetice naturale si cosmetice organice cu argilă verde de 40 de ani. Fondator și creierul a companiei ARGITAL, Dr. Giuseppe Ferraro respectă principiile antroposofiei de Rudolf Steiner, este dezvoltat în continuare și aplicate în producția de cosmetice.

Filozofia de brand ARGITAL este: "sănătoasă, curată și cosmetice naturale eficiente, care reface funcțiile naturale ale pielii și îi conferă un impuls pentru propria lor de regenerare."

Materiile prime de bază pentru producerea de produse cosmetice ARGITAL formează argilă verde de origine marină din Sicilia, plante medicinale certificate de Demeter, din natură sau din plante cultivate ecologic, uleiuri vegetale pure presate la rece, uleiuri esentiale pure, propolis de albine, miere si ceara furnizate de ferme controlate , apă și pe bază de plante de vitamine primavara pur. Eficacitatea componentelor individuale este amplificat printr-un proces de dinamizare. Cosmetice nu conține substanțe sintetice (conservanți, coloranți, arome ..) sau ingrediente provenite de la animale (cu excepția miere și propolis). Nu testate pe animale, inclusiv componentele acestora. Acesta este certificat BDIH pentru produsele cosmetice naturale, ICEA pentru cosmetice organice și mai mult.

Sortimentul de marcă ARGITAL referă la pregătirile pentru o îngrijire a pielii sănătoase, corp și păr complete de produse care ajuta cu diverse probleme de piele (acnee, negi, dermatite ..) BIO cosmetice hipoalergenice pentru pielea sensibila și protejarea cosmetice organice pentru sugari și copii mici.

Cosmetice ARGITAL este apreciată nu numai în Italia, ci și în multe alte țări. Și acum puteți încerca prea.

...Mărimi
Argital
zile
:
ore
:
minute
:
secunde