Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aur SIP - Reishi 100 g

Brand: Good Nature Cod: z43650

Descriere

Aur înghițitură - Reishi este cafea solubilă băutură substitut cu ciuperci Reishi ( in crestere cu 5%). Aceasta este o cafea tradițională de compensare decafeinizată sau ceai.

Aviz

Se depozitează într-un loc uscat, sub 25 ° C Produsul conține gluten. țările UE de origine.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

| | Sănătate |
Brand: Good Nature

Bun Natura Company Ltd.. Fondată în 2002, Republica Slovacă. Încă de la începuturile sale, compania dedicata distribuirea de suplimente toate-naturale, cu accent pe puritatea și calitatea produselor și forța naturii asupra sănătății umane. Pe măsură ce societatea a evoluat și a câștigat cunoștințe în domeniul medicinii naturale, a simțit din ce în ce necesitatea de a dezvolta propria linia de produse. Produs Chilliburner început o nouă eră a existenței sale, sub supravegherea de profesioniști calificați pentru a da naturii o șansă de a vindeca și de a înfrumuseța și îmbogăți ...

Good Nature
zile
:
ore
:
minute
:
secunde