Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aurecon ureche picături 10 ml

Brand: Herb Pharma Cod: z4713

Descriere

Picături pentru urechi Aurecon conțin numai ingrediente naturale spori eficiența de curățare ureche, limitând depozitarea excesului cerumen in canalul urechii poate preveni formarea de microorganisme.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. Picături Aurecon nu sunt proiectate pentru a trata. Nu folosiți bolile de organe auditive sau de deteriorare a timpanului. Agita înainte de utilizare. Nu conține conservanți și alți aditivi chimici. Dacă aveți probleme - zumzet, durere, senzație de presiune - nu le subestima și nu ezitați pentru a vedea un medic. A se păstra la un loc întunecos. Lumina directă a soarelui și de căldură în exces reduce eficiența substanțe naturale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Tara de origine Elveția.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Herb Pharma

Compania elvețiană HERB Pharma este un producător și furnizor de produse în domeniul dispozitivelor medicale, suplimente nutritive si cosmetice speciale. HERB PHARMA vine la piața mondială, cu un concept clar și viziune pentru clientul final, cu o viziune de sanatate bazat pe produse naturale. O combinație de natura cu sănătatea umană este o progresie naturala a existenței civilizației umane, care în următoarele decenii va juca un rol foarte important în creșterea calității generale a vieții omenirii. Istoria companiei HERB-PHARMA se încadrează în a doua jumătate din 1992, de când data de începere a segmentului Companiei de produse farmaceutice și parafarmaceutice. Vă întrebați Herb Pharma mai mult? Uita-te la videoclipul.

Herb Pharma
zile
:
ore
:
minute
:
secunde