Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

BIO mic dejun amestec Fasole Chia-cacao

Brand: Iswari Cod: z42023

Descriere

Amestecuri dejun sunt unice prin aceea că ele sunt dieta trăiesc ("prime") - ingredientele nu au fost procesate la o temperatură mai ridicată decât 40 ° C. Păstrat și compoziția în substanțe nutritive ca full cultura originală. În plus, ele conțin super (super), care sunt alimente cu calități nutritive excepționale. Amestecurile de Iswari sunt ușor îndulcite de zahăr de nucă de cocos. Acesta este un gust foarte delicios de îndulcitor nerafinat cu un indiciu de caramel și un indice glicemic scăzut (GI = 35), care conțin cantități mari de minerale. Cu indice glicemic scăzut de mixul energetic organism timp de mai multe ore.

Aviz

Fără gluten. Viața prelungit cu depozitare în frigider. Depozitați într-un loc uscat, răcoros și departe de lumina directă a soarelui.

Compoziție

Zahăr de nucă de cocos

BIO stafide sultana

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Iswari

ISWARI marca aduce pe piață o gamă largă de super. Super sunt culturile cu proprietăți nutritive extraordinare, care susține cu tărie sanatatea noastra generala.

Iswari
zile
:
ore
:
minute
:
secunde