Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Biodeur - ciuperca inteligentă 3x1 g

Brand: Alliance Healthcare Cod: z1291

Descriere

Biodeur ciuperca inteligentă este un deodorant microbian  ce conțșine aditiv natural antifungic pentru ingrijirea   picioarelor.
Produsul elimină micromicete fibroase din  pielea picioarelor  si de sub unghi.Ciuperca inteligentă  reduce transpiratia si mirosul  urât.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. Nu are efecte secundare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra in loc uscat, la o temperatură de 15-25 ° C și umiditate relativă de până la 40%. Tara de origine Republica Cehă.

Brand: Alliance Healthcare

CONTACT: Alliance Healthcare Ltd. Conform 624/7, Trasee 108 00 Praga 10 - Malešice.

Mai multe

CONTACT: Alliance Healthcare Ltd. Conform 624/7, Trasee 108 00 Praga 10 - Malešice.

Alliance Healthcare
zile
:
ore
:
minute
:
secunde