Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

BrainActive 60 capsule

Un supliment alimentar este un complex stimulent BrainActive creier, care conține 13 de substanțe naturale. Descriere și parametrii

Descriere

Un supliment alimentar este un complex stimulent BrainActive creier, care conține 13 de substanțe naturale.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 15 ani, femeilor insarcinate si care alapteaza si persoanele cu hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre componentele produsului. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Acesta conține cafeină. Nu este conceput ca un substitut pentru o dieta variata. Păstrați într-un loc uscat la 25 ° C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Compoziție

50 mg Cafeină

50 mg Taurina

zile
:
ore
:
minute
:
secunde