Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cafea Fitness Coffee Antioxidant Complet Active Blend pulbere 250 g

Brand: Monvitaly
Cafea Fitness Coffee este un produs complet natural conceput pentru a revitaliza corpul fără a fi necesară abandoneze pasiunile au o ceașcă de cafea bună. Conținând mai mult de 16 sanatoase si cele… Descriere și parametrii

Descriere

Cafea Fitness Coffee este un produs complet natural conceput pentru a revitaliza corpul fără a fi necesară abandoneze pasiunile au o ceașcă de cafea bună. Conținând mai mult de 16 sanatoase si cele mai benefice plante de cafea Coffee Fitness proiectat astfel încât organismul a fost îmbogățit cu antioxidanti puternici si substante nutritive.

Aviz

Nu este potrivit pentru asistenta medicala si femeile gravide, persoanele care suferă de boli cardiovasculare, hipertensiune arteriala. Mâncat cu medicul dumneavoastră. Tara de origine Italia.

Compoziție

Portocal sălbatic (Citrus aurantium)

Ilex paraguariensis

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

|
zile
:
ore
:
minute
:
secunde