Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cafea Fitness Coffee Antioxidant Complet Active Blend pulbere 250 g

Brand: Monvitaly Cod: z3998

Descriere

Cafea Fitness Coffee este un produs complet natural conceput pentru a revitaliza corpul fără a fi necesară abandoneze pasiunile au o ceașcă de cafea bună. Conținând mai mult de 16 sanatoase si cele mai benefice plante de cafea Coffee Fitness proiectat astfel încât organismul a fost îmbogățit cu antioxidanti puternici si substante nutritive.

Aviz

Nu este potrivit pentru asistenta medicala si femeile gravide, persoanele care suferă de boli cardiovasculare, hipertensiune arteriala. Mâncat cu medicul dumneavoastră. Tara de origine Italia.

Compoziție

Portocal sălbatic (Citrus aurantium)

Ilex paraguariensis

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Monvitaly

MONVITALY cu. r. despre. Este o companie cehă care începând cu anul 2010 a devenit distribuitorul exclusiv al Fitness cafea, ceai și Fitness Fitness orz și, până la sfârșitul anului 2013, de asemenea, o nouă cafea Cannabissimo cafea. Aceste produse sunt reprezentate în zeci de țări din întreaga lume și în Republica Cehă este o companie cu MONVITALY. r. despre. livrările către centre de fitness, farmacii, rețeaua de magazine și alte VITALAND. Scopul companiei cu MONVITALY. r. despre. distribui produse inovatoare în Republica Cehă, face efectele cele mai benefice și de vindecare de cafea cafea Fitness, Fitness orz orz, ceai Fitness Ceaiul și cafeaua Cannabissimo cafea și oferă-l la toți iubitorii de produse sănătoase.

Cafea Fitness Coffee Antioxidant Blend complet active în octombrie 2011 a devenit câștigătoarea "gust AWARD 2011" ca cel mai bun produs inovator la alimente Anuga târg internațional 2011, în Germania și Cannabissimo Cafea Cafea Cafea este primul semințe de cannabis certificate de Institutul de Sanatate de Stat din Praga.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde