Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Calmin 60 capsule

Calmin 8 conține o combinație unică de ingrediente naturale cu efect calmant asupra organismului. Descriere și parametrii

Descriere

Calmin 8 conține o combinație unică de ingrediente naturale cu efect calmant asupra organismului.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii, femei insarcinate si care alapteaza. Nu se utilizează la pacienții cu hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre componentele produsului. Nu depășiți doza recomandată. Nu este predată ca un substitut pentru o dieta variata. Păstrați într-un loc uscat la 25 ° C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Fără lactoză și fără gluten.

Compoziție

40 mg L-triptofan

30 mg L-teanina

Produsul este, de asemenea, în secțiunile